Website van de Amstelveense Schaatsvereniging de Poelster

Schaatsen

Algemeen

Extra

Poelster Bosloop


Op maandag 22 april 2019 (2e paasdag) wordt voor de 50e maal de Poelster Bosloop gehouden. De afstanden zijn: 5, 10 en 16.1 km. Voorafgaand aan de Bosloop wordt er een Kidsloop gehouden, afstand 1.7 km. Voor iedere afstand is een aparte en autovrije route uitgezet die voert door de mooiste delen van het Amsterdamse bos.


De start vindt plaats vanaf het clubhuis van de Amstelveense Schaatsvereniging "De Poelster" gelegen aan de Doorweg 21 te Amstelveen, zie ook routebeschrijving.


In het clubhuis zijn de mogelijkheden tot omkleden en douchen beperkt.Ter gelegenheid van deze, 50e, jubileumeditie wordt er ook gelopen voor een goed doel en daarvoor wordt een deel van het inschrijfgeld van de lopers gereserveerd. Mede door recente ervaringen binnen de vereniging is er voor gekozen om Stichting Alzheimer Nederland te steunen en dan specifiek de Dagopvang voor jong dementerenden, uitgevoerd door de afdeling Alzheimer Amstel en Meerlanden .

Naast de bijdragen van de lopers wordt aan sponsoren de mogelijkheid geboden om dit goede doel mede te ondersteunen. De opbrengst hiervan gaat geheel naar dit goede doel.

Starttijd:

10:00 uur


Afstand:

16,1 km

10 km

5 km


Inschrijfgeld: €8,- waarvan €2,- voor de Alzheimer stichting

(inclusief herinnering)Starttijd:

11:00 uur

11:10 uur

11:20 uurKidsloop (6 - 12 jaar)

Bosloop

Er is geen voorinschrijving mogelijk.


Gelieve contant en gepast te betalen, biljetten van €50,- en groter kunnen wij helaas niet accepteren.

Laatste Bosloop nieuws

Afstand:

1,7 km
Inschrijfgeld: € 2,50

(inclusief herinnering)De exacte getallen voor bovenstaande afstanden zijn:

5 km is in werkelijkheid 5,07 km

10 km is in werkelijkheid 10,1 km

16,1 km is in werkelijkheid 16,0 km